Els encreuaments de quarts de final de l'individual se sortegen este dilluns en bankia

02/10/2017

Els encreuaments de quarts de final de l'individual se sortegen este dilluns en bankia

La seu de Bankia a València acollirà aquest dilluns 2 d’octubre el sorteig dels encreuaments dels quarts de final del Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat en la modalitat d’escala i corda (12.00 hores).

L’acte estarà conduït per Miguel Capdevila, director corporatiu territorial de Bankia a la Comunitat Valenciana i per José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana. També assistiran els pilotaris que segueixen competint i els que debutaran en les pròximes rondes.

La competició va tancar el passat divendres la fase prèvia amb una trepidant doble jornada que es va disputar al trinquet de Sueca. Bueno i Pablo de Borriol són els jugadors que s’han classificat per a la primera fase mentre que José Salvador, De la Vega, Ferrer, Monrabal, Pablo de Sella, Santi de Silla, Francés i Nacho han dit adéu al torneig.

Concretament, Bueno es va desfer de Nacho de Beniparrell amb solvència, superant-lo pel resultat de 60 per 35. Mentre que Pablo de Borriol va realitzar una gran actuació per superar desprès de la igualada a 55, a De la Vega, en una partida que va estar carregada d’emoció i tensió.

En la primera fase, que comença demà dimarts en el trinquet de Massamagrell, debutaran sis jugadors: Genovés II, Pere Roc II, Salva, Santi de Finestrat, Fageca i Giner. Les quatre eliminatòries ja estan definides i anunciades en la presentació oficial que va tenir lloc en la Plaça de la Verge de València.

En quarts de final s’incorporaran al torneig del mà a mà Puchol II, Soro III, Miguel i Marc.

MOTIU: Sorteig dels quarts de final de l’Individual Bankia.

LLOC: Saló d’Actes de la seu central de Bankia a València (Carrer Pintor Sorolla, 8, 46002, València).

DIA I HORA: Dilluns 2 d’octubre de 2017 a les 12.00 hores.