La 1ª fase dels Individuals de Raspall i Escala i Corda s’inicia a La Llosa de Ranes i Massamagrell

03/10/2017

La 1ª fase dels Individuals de Raspall i Escala i Corda s’inicia a La Llosa de Ranes i Massamagrell

Aquesta vesprada a partir de les 17:00 hores, el trinquet de Massamagrell serà l’escenari on es produirà l’inici de la primera fase del XXXII Individual Professional d’Escala i Corda, amb l’eliminatòria que enfrontarà a Genovés II front a Salva.

Es tracta d’un duel en el qual parteix com a favorit el rest de Genovés, però que no es podrà relaxar per superar a un mitger amb moltes mans com és Salva de Massamagrell, que a més juga en el trinquet que el va veure créixer com a pilotari.

En la modalitat de Raspall, també s’iniciarà la primera fase de la trenta una edició del Individual, amb la partida que enfrontarà a partir de les 18:30 hores al trinquet de la Llosa de Ranes a Pablo de Barxeta front a Miravalles de Genovés.

En principi, el campió de l’Individual Sub-23 de Raspall l’any 2015, Pablo ha de demostrar la seua condició de rest, per superar a Miravalles que sempre ha realitzat un bon paper en el mà a mà i serà un rival molt dur.

La primera fase del Individual que ha arrancat abans de finalitzar la fase prèvia de la competició, es completarà amb els següents duels:
- Guille contra Seve / 04-10 /  Guadassuar
- Guadi contra Ricard / 05-10 / Bellreguard
- Coeter II contra Guanyador Josep vs Moncho / 07-10 / La Llosa de Ranes