Miravalles supera a Pablo en l’Individual de Raspall que continua a Castelló de Rugat i Guadassuar

04/10/2017

Miravalles supera a Pablo en l’Individual de Raspall que continua a Castelló de Rugat i Guadassuar

El trinquet de Guadassuar acollirà aquesta vesprada a partir de les 17:00 hores la segona partida de la primera fase del XXXII Individual Bankia de Raspall Professional – Trofeu President de la Generalitat, una eliminatòria que enfrontarà a Guille d’Alzira front a Seve de Villanueva de Castellón.

El jove mitger arriba a aquesta partida amb la moral pels núvols desprès de proclamar-se campió de l’Individual Sub-23 de Raspall, fet que el va permetre classificar-se per a la prèvia del mà a mà professional on ha superat les tres rondes prèvies amb solvència, guanyant 25 per 15 a Canari, 25 per 15 a Dorin i 25 per 10 a Néstor.

Per tant es tracta d’un rival temible per al rest d’Alzira que a pesar de contar amb una major experiència en partides de transcendència, haurà de rendir al seu màxim nivell per poder front a un jugador que si és capaç d’aguantar-li la seua treta tindrà moltes opcions de donar la campanada i accedir a la ronda de quarts de final, on ja els espera Marrahi.

Al mateix temps al trinquet de Castelló de Rugat, es completarà la fase prèvia del Individual amb la partida corresponent a la tercera ronda de la prèvia que mesurarà a Josep de Xeraco front a Moncho de Manuel. El jugador victoriós de la confrontació es jugarà el seu pas a quarts de final, el pròxim dissabte dia 7 front a Coeter II al trinquet de la Llosa de Ranes.

Precisament, ahir per la vesprada al trinquet de la Llosa de Ranes es va iniciar la primera fase del mà a mà en raspall, una eliminatòria en la qual Miravalles va superar 25 per 10 a Pablo de Barxeta. La diferència en l’electrònic no demostra el nivell de la partida i la gran lluita que hi va haver en el duel, ja que els dos pilotaris van estar immensos, però l’eficàcia en la concreció dels quinzes per part del jugador de Genovés va ser clau i li va permetre aconseguir el bitllet per a quarts de final.

En aquesta ronda s’enfrontarà a Sergio de Genovés, en una partida que es disputarà el pròxim diumenge dia 15 al trinquet de Bellreguard a partir de les 17:00 hores. La resta de partides de quarts de final seran les següents:
- 14 Octubre / Llosa de Ranes / Marrahí contra Guanyador Guille vs Seve
- 15 Octubre / Bellreguard / Moltó contra Guanyador Guadi vs Ricard
- 16 Octubre /  Xeraco / Ian contra Guanyador Coeter II vs Josep o Moncho