Genovés II s'imposa amb contundència a Salva en l’Individual Bankia d’Escala i Corda

04/10/2017

Genovés II s'imposa amb contundència a Salva en l’Individual Bankia d’Escala i Corda

El trinquet de Massamagrell va ser l’escenari on Genovés II va realitzar el seu debut en la trenta dos edició del Individual Professional Bankia d’Escala i Corda. Ho va fer per la porta gran al superar amb relativa comoditat pel resultat de 60 per 25 a Salva de Massamagrell.

La partida ha estat dominada en tot moment pel cinc vegades subcampió del mà a mà Professional que ha demostrat la seua major experiència en partides d’aquesta especialitat, fet que li ha permès certificar el seu pas a quarts de final on s’enfrontarà a Marc de Montserrat en una eliminatòria que tindrà lloc el dissabte dia 14 d’Octubre al trinquet de Pelayo a partir de les 18:00 hores.

Retornat al duel viscut en les lloses del Tio Pena de Massamagrell, l’inici de la partida va estar prou parell, anotant-se els dos primers jocs Genovés II, 25 per 15. Inclús Salva va aconseguir retallar les distancies fins el 30 per 25. Però, a partir d’aquest moment Genovés II va utilitzar tots els seus recursos per anotar-se de forma consecutiva sis jocs, i situar el definitiu 60 per 25 en l’electrònic.

La primera fase es completarà el pròxim divendres i dissabte, a Dènia i Pedreguer amb les següents eliminatories:
- 6 Octubre / Dénia / Santi contra Bueno
- 7 Octubre / Pedreguer / Fageca contra Pablo Borriol
- 7 Octubre / Pedrguer / Pere Roc II contra Giner

Foto. Javier Cid