Godelleta acull la VII Coupe des Champions de llargues

04/10/2017

Godelleta acull la VII Coupe des Champions de llargues

- Els millors equips d’Europa de llargues és citen a la localitat de la Foia de Bunyol.

- La competició és desentvoluparà entre dissabte i diumenge.

Este divendres per la nit, a partir de les 20.00 hores és presentarà al Museu de la galotxa de Godelleta la VII edició de la Coupe des Champions, competició pertanyent a la CIJB. És comptarà amb la presència dels equips participants que tindran oportunitat de retrobar-se amb companys d’altres clubs de païssos com ara Bèlgica, França, Itàlia i per descomptat, valencians. Arriben els equips amb il.lusions renovades i amb ganes de competir des de l’humilitat per a fer d’aquést, un cap de setmana inovidable per a d’ells.

Els equips que participen en aquesta edició són set i es divideixen en dos grups. Per una banda, al grup A, competiran Benidorm, Thieulain, Agost i Scalvaia, mentre que el grup B estarà format pels clubs de Kersken, El Campello i Maubeuge. La Competició pura i dura arrancarà el dissabte de bon de matí, quan els carrers Mayor i Comunitat Valenciana de la localitat de Godelleta comencen a plenar-se de jugadors i aficionats per gaudir d’aquesta competició d’àmbit europeu.

Els dos millors equips de cada grup disputaran les semifinals, previstes per al diumenge, i els guanyadors d’aquesta ronda lluitaran a continuación per endur-se el trofeu de campions d’aquesta setena Coupe des Champions.

Totes les partides d’aquesta competició és disputarà a sis jocs, degut al gran nombre de partides programades. L’actual campió, el club belga de Baasrode no defensarà el títol en aquesta ocasió i apareixen com a favorits el clàssic equip belga de Kersken, veterà en estes competicions, que anuncia que vé amb tot el seu arsenal per poder endur-se el títol a casa, però en aquesta ocasió, és presenta una de les Champions més igualades, amb contrincants com Benidorm, campió de la lliga de llargues, El Campello subcampió d’aquesta mateixa competició, Agost, campió de palma, o Thiuelain, equip arribat també des de Bèlgica, nació de la que sempre arriben equips molt forts.

Per a la Sociedad Pelotari de Godelleta l’organització d’aquesta Champions supossa un acte més dins de la celebració del seu cinquanta aniversari, després dels ja viscuts a principis d’any i sobre tot durant l’estiu, amb la programació especial que tenia enguany el Trofeu Moscatel. És una mostra més de la implicació d’aquesta localitat amb la pilota valenciana, en aquest cas, amb una competició internacional de la rellevància implícita. Col.laboren en el desenvolupament d’aquest event l’Ajuntament de Godelleta i la cooperativa de crèdit valenciana Caixa Popular, organitzat tot per la Sociedad Pelotari de Godelleta.