Victòries contundents de Seve i Josep en l’Individual Bankia que continua a Bellreguard

05/10/2017

Victòries contundents de Seve i Josep en l’Individual Bankia que continua a Bellreguard

La primera fase del XXXI Individual Bankia de Raspall – Trofeu President de la Generalitat Valenciana continuarà aquesta vesprada de dijous a partir de les 18:30 hores al trinquet de Bellreguard, amb l’eliminatòria que mesurarà a Guadi front a Ricard.

Es tracta d’una partida a priori molt igualada entre dos rests amb un nivell parell, encara que cal ressaltar que Pepe es va proclamar subcampió del mà a mà Professional, l’any 2014, al caure derrotat per un ajustat 25 per 15 front a Marrahi. Els dos jugadors voldran sobreposar-se de la seua participació en la passada edició del torneig, en el qual van caure en quarts de final per sendes 25 per 5 front a Sergio i Moltó respectivament.

Pel que fa a l’activitat d’ahir dimecres, al trinquet de Castelló de Rugat es va tancar la fase prèvia, amb el duel entre Josep i Moncho. La partida va estar marcada pel fet que Moncho es va fer mal en el primer joc, aço va ser aprofitat pel seu rival que va aconseguir una amplia victòria pel resultat de 25 per 5, completant d’aquesta forma una fase prèvia perfecta on els seus dos enfrontaments no ha cedit cap joc.

En la primera fase Josep de Xeraco s’enfrontarà a Coeter II, en un duel de mitgers que es disputarà al trinquet de la Llosa de Ranes, el dissabte dia 7 d’Octubre.

La doble jornada del Individual es va completar al trinquet de Guadassuar, amb l’eliminatòria de la primera fase que va enfrontar a Seve i Guille. El jove mitger de Villanueva de Castellón es va classificar per a quarts de final, desprès de passar per damunt de Guille d’Alzira, al qual va superar pel resultat de 25 per 5.

El vigent campió de l’Individual Sub-23 de Raspall està completant un excel.lent torneig del mà a mà, en el qual ha superat quatre eliminatòries. El seu rival en la ronda de quarts de final, serà el campió de l’edició del 2014, Marrahí, en una confrontació que tindrà lloc al trinquet de la Llosa de Ranes el dissabte 14. Un duel en el qual segur que Seve tindrà molt a dir i pot donar la gran campanada, vista la seua trajectòria fins al moment.