Guadi accedeix als quarts de final de l’Individual Bankia de Raspall que es completen a la Llosa

06/10/2017

Guadi accedeix als quarts de final de l’Individual Bankia de Raspall que es completen a la Llosa

Guadi es va imposar amb solvència a Ricard pel resultat de 25 per 10, en la tercera partida de la primera fase del XXXI Individual Professional Bankia de Raspall – Trofeu President de la Generalitat, aconseguint d’aquesta forma el bitllet per als quarts de final del torneig, on l’espera el vigent campió, Moltó de Barxeta.

L’eliminatòria disputada al trinquet El Zurdo de Bellreguard va estar en tot moment dominada per Guadi que va ser totalment superior al seu adversari. El rest de la Llosa de Ranes es va anotar els dos primers jocs del duel per situar el 15 per 5 en l’electrònic, avantatge que va aconseguir retallar el seu rival en el tercer joc, col.locant el 15 per 10 en el marcador.

A continuació, Guadi va rematar la partida anotant-se els dos últims jocs de forma consecutiva, demostrant un alt nivell de joc. En la següent ronda s’enfrontarà el dissabte 15 d’Octubre al trinquet de Bellreguard al vigent campió del mà a mà, Moltó, una confrontació molt difícil per al subcampió de l’edició del 2014, Pepe, que haurà de realitzar una gran actuació per poder plantar-li cara.

La primera fase del torneig manomanista es completarà demà per la vesprada a partir de les 18:30 hores al trinquet de la Llosa de Ranes, amb el duel que enfrontarà a Coeter II contra Josep. Es tracta d’un duel de mitgers que saben a la perfecció com s’ha de jugar a l’especialitat del mà a mà, com demostra el fet que Coeter II es va proclamar campió en les edicions de 2006 i 2013, mentre que Josep va iniciar la seua trajectòria com a jugador professional ocupant la posició de rest.

A més, Josep ha demostrat un gran estat de forma, ja que ha superat les dos eliminatòries de la fase prèvia sense cedir cap joc, imposant-se tant a Montaner com a Moncho pel resultat de 25 per 5. Pel que fa a Coeter II, serà el seu debut en aquesta edició de l’Individual Professional.