La primera fase de l’Individual Bankia d’Escala i Corda es juga als trinquets de Dénia i Pedreguer

06/10/2017

La primera fase de l’Individual Bankia d’Escala i Corda es juga als trinquets de Dénia i Pedreguer

Al trinquet de Dénia es disputarà aquesta vesprada a partir de les 18:00 hores, l’eliminatòria entre Santi de Finestrat i Bueno de Meliana, corresponent a la segona partida de la primera fase de la trenta dos edició de l’Individual Bankia d’Escala i Corda Professional – Trofeu President de la Generalitat Valenciana.

Es tracta d’un duel entre els dos últims mitgers que queden vius en aquesta edició del torneig. Bueno ha completat una fase prèvia brillant, superant les tres rondes amb certa facilitat. En el seu debut es va imposar a José Salvador per un contundent 60 per 20, ja en segona ronda es va desfer de Monrabal pel resultat de 60 per 35, idèntic marcador va reflectir l’electrònic en el duel que el va enfrontar a Nacho en la tercera i definitiva ronda de la prèvia.

Pel que respecta a Santi de Finestrat, aquesta partida suposarà el seu debut en aquesta edició del mà a mà. El mitger es tracta d’un jugador que rendeix a un nivell espectacular en l’especialitat manomanista com demostra el fet que es va proclamar subcampió en l’edició del 2012, o el fet que en quarts de final estiguera a punt d’eliminar al que a la fi es va proclamar campió del torneig, Puchol II, en una partida disputada al trinquet de Sueca en la qual el resultat final va ser un ajustat 60 per 55.

La primera fase de l’Individual conclourà demà dissabte al trinquet de Pedreguer amb una intensa doble jornada d’activitat. A partir de les 17:00 hores es disputarà l’eliminatòria entre Fageca i Pablo de Borriol, un duel al qual l’escaleter de Borriol arriba amb molta confiança desprès de desfer-se en la prèvia de Santi de Silla i Luis de la Vega, pels resultats de 60 per 50 i 60 per 55 respectivament. Pel que respecta a Fageca serà la seua reaparició en el mà a mà Professional, desprès de la seua lesió en el colze dret que el va fer abandonar el torneig en l’edició del 2015.

L’activitat continuarà al trinquet de la Marina Alta amb la confrontació que mesurarà a Pere Roc II front a Giner. Es tracta de l’última partida de la primera fase de l’Individual, entre dos jugadors que realitzaran el seu debut en el campionat. A priori parteix com a favorit Pere Roc II que ha completat una extraordinària temporada en la qual s’ha proclamat campió de la Lliga Professional, però en front també tindrà a un ambiciós Giner que s’encontra en un gran estat de forma i s’ha proclamat campió del Trofeu Diputació d’Alacant i campió d’Europa en la selecció sub-19, mèrits que l’han portat a ser nomenat per la Federació de Pilota Valenciana millor jugador jove d’Escala i Corda.