Ultima jornada en l'Edicom de Galotxa

06/10/2017

Ultima jornada en l'Edicom de Galotxa

La lliga regular de la 31ª edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom, es tancarà aquesta setmana amb l’última jornada de joc.

En el grup A de la máxima categoria el Lanzadera Montserrat ja serà matemàticament primer classificat, al sumar 4 punts més que el seu inmediat perseguidor, el Rest. Xato Quart de les de Valls. Aquesta jornada, mentre que el Monserrat rebrà a l’Inmobiliaria Palanca Foios, el Quart visitarà a l’Ajuntament de Beniparrell en el carrer de la població de l’Horta Sud. L’enfrontament entre ells possarà en joc el segon lloc de la classificació , ja que Quart suma 8 punts, un més que Beniparrell.

L’Electrofassar Massalfassar ocupa el primer lloc en el grup B, amb 13 punts, mentre que tant Ovocity Marquesat com Borbotó sumen 7, i dependran de les últimes partides per a resoldre aquest empat. Borbotó jugarà en casa davant Massalfassar, mentre que l’actual campió Marquesat haurà de desplaçar-se al carrer del Caixa Popular Meliana per a completar la primera ronda de partides.

Els creuaments de la fase final, on començaran els quarts de final en un parell de setmanes, es decidirán completament amb la classificació final de la lliga regular. Tot i que hi ha un parell d’eliminatòries que ja están definits. Un d’ells emparellarà a Montserrat amb Meliana, mentre que altre tindrà a Massalfassar i Foios com a protagonistes.