Anabel, Claudia, Andrea i Natalia passen a quarts de final del sub-23 de raspall femení

07/10/2017

Anabel, Claudia, Andrea i Natalia passen a quarts de final del sub-23 de raspall femení

En el trinquet d’Alcàsser es disputa ahir divendres la tercera jornada de competició

En el III Individual de tecnificació de raspall femení sub-23 ja estan decidits els quarts de final de la competició de tecnificació. Ahir en el trinquet d’Alcàsser van aconseguir la classificació Anabel de Tavernes Blanques, Claudia d’Oliva, Andrea de Montserrat i Natalia de Beniparrell, després de guanyar els seus partits de segona ronda. També passen als quarts de final Eva María de Rafelguaraf i Joana de Tavernes Blanques. De moment la revelació en aquesta competició és la jugadora del club d’Oliva, Claudia Chorro, que ha guanyat les dos partides en el seu debut en aquestes competicions i jugaran els quarts de final. Al costat de Noelia Puertes de Beniparrell i Myriam Vidal de Alquería d´Asnar, que completen les huit jugadores que disputaran la següent ronda de la competició. Resultats de la partides de segona ronda. Trinquet d’Alcàsser.

Individual sub-23 de raspall.
- Anabel Castelló CPV Borbotó – 25 - Joana Martínez CPV Tavernes Blanques - 10
- Claudia Chorro CPV Oliva – 25 - Lucia Díaz CPV Beniparrell - 0
- Carol Prats CPV Montserrat - 0 - Andrea Bosch CPV Montserrat - 25 - Natalia Asins CPV Beniparrell – 25 - Eva María CPV Montserrat - 15

En l’Individual sub-18 de raspall, Marta de Tavernes Blanques guanya a Joana de Laguar, per 25 a 10, en una partida molt disputada. Les competicions individuals femenines descansaran la setmana vinent ja que es disputen tres jornades de competició de l’Autonòmic de clubs de raspall en els pròxims dies, aprofitant les jornades festives.