La selecció femenina contínua la preparació per al Mundial de Colòmbia

07/10/2017

La selecció femenina contínua la preparació per al Mundial de Colòmbia

Les esportistes preseleccionades per Pigat II i Jaume Martí segueixen entrenant per a disputar el pròxim esdeveniment internacional al llarg el mes de novembre, del 17 al 27 a Colòmbia

En els poliesportius de Massamagrell i Borbotó, estan entrenant les esportistes que estan preparant el pròxim Mundial de Colòmbia, on les dones jugaran la seua tercera gran competició continental, Mundial de seleccions. Ana de Borbotó, Mónica de Massamagrell, Amparo de Moncada, Mar de Bicorp i Victòria de València són les cinc esportistes valencianes que opten a estar amb els millors equips que participaran a Colòmbia. Algunes d’elles van disputar el Open de Tavernes Blanques el passat cap de setmana, Ana i Mónica van quedar segones, Mar i Victoria també van estar entre les millors també, després de les campiones, que van ser les xiques d’Holanda. Mar de Bicorp va ser la campiona individual en Tavernes Blanques. La preparació de la selecció femenina continuara els divendres 13, 20 i 27 d’octubre, a més dels diumenges 5 i 12 de novembre, en el poliesportiu de Borbotó.

En el Mundial d’Holanda de 2012, van ser terceres en la modalitat d´One Wall i subcampiones de la modalitat autòctona. En el Mundial de Massamagrell de 2014 van ser terceres en la modalitat d´One Wall i campiones de la modalitat autòctona.