Tavernes Blanques gaudeix amb les seleccions sub-13 de xics i xiques

07/10/2017

Tavernes Blanques gaudeix amb les seleccions sub-13 de xics i xiques

Els tècnics de la Federació han observat a alguns dels millors esportistes en aquesta concentració per a anar observant les evolucions de xiquets i xiquetes

El Pavelló de Tavernes Blanques ha sigut la seu de la concentració aquest cap de setmana de les seleccions sub-13, on han participat alguns dels millors jugadors i jugadores de les escoles de pilota valenciana. L’objectiu era observar l’evolució dels esportistes, abans de començar la temporada esportiva i anar cohesionant el grup d’esportistes per a formar un gran equip d’entrenament, per a anar a poc a poc seleccionant als que representaran a la nostra pedrera en el pròxim esdeveniment internacional. Al llarg de la matinal han participat esportistes procedents dels clubs de: Beniarbeig-El Verger, Sella, Massamagrell, Vinalesa, Montserrat, Almassora, Moixent, Meliana, Bicorb, Muro Alcoi, Algimia Alfara, Alfàs del Pi, Castelló de la Plana, València, Faura, Laguar..

CONVOCATÒRIA MASCULINA
1-. Joan S. Beniarbeig- El Verger
2-. Arnau Sella
3-. Antonio Sella
4-. Jordi Massamagrell
5-. Joan Vinalesa
6-. Alejandro Montserrat
7-. Pepe Almassora
8-. Xavi Beniarbeig- El Verger
9-. Vicent Massamagrell                      
10-. Abel Moixent
11-.Jorge M. Massamagrell
12-.Rubén Moixent

CONVOCATÒRIA FEMENINA
1-. Marta Meliana
2-. Natalia Bicorp
3-. Ninfa Muro Alcoi
4-. Aina Meliana
5-. Marina Algimia
6-. Lucia Alfàs del Pi
7-. Laura Alfàs del Pi
8-. Carmen Castelló de la Plana
9-. Lluna València (CEIP Rodríguez Fornos)
10-. Ángela Faura
11. - Judith Laguar
12.- Inés (CEIP Rodríguez Fornos)

El club Carraixet de Tavernes Blanques ha estat com sempre col·laborant en aquesta concentració de perfeccionament. En Nadal continuara la preparació d’aquestes categories on poden entrar nous esportistes que destaquen en les competicions de Jocs Esportius/Clubs per a completar els equips o seleccions.