Comença la Champions de llargues amb la cerimònia inaugural

07/10/2017

Comença la Champions de llargues amb la cerimònia inaugural

El poble de Godelleta va viure en la vesprada nit del divendres l’acte d’inauguració oficial de la VII edició de la Coupe des Champions de llargues, competició pertanyent a la Confederació Internationale du Jeu de Balle. La cerimònia inaugural, celebrada al Museu de Pilota amb què compta el carrer de galotxa del municipi de la Foia de Bunyol, va gaudir de la presència dels equips participants que van tindre l’ocasió de retrobar-se amb companys d’altres clubs de països com ara Bèlgica, França, Itàlia i per descomptat, els valencians. Arribaven els equips amb il·lusions renovades i amb ganes de competir des de la humilitat per a fer d’aquest, un cap de setmana inoblidable per a ells.

Van presidir l’acte d’inici de la Champions el nou alcalde de Godelleta, Pablo Rodríguez, i el responsable de comunicació de la CIJB, Alberto Soldado, que van estar acompanyats pel president del Club Pelotaris Godelleta, José Valero, i el nou espònsor de l’entitat local, Caixa Popular, representada en la figura de Joan Martínez, responsable de l’oficina en Xiva.

L’alcalde va significar la particular vinculació que tenia amb la pilota valenciana, i la del poble de Godelleta, i va donar la benvinguda a tots els jugadors participants, mentre que el responsable de la CIJB va valorar que la competició ja comptava amb set edicions, i que tot i l’humilitat de l’organització d’enguany aquesta anava a ser una cita organitzada amb il·lusió i amb ganes d’agradar, sense deixar de banda l’esperit de germanor que la caracteritzava.

Els equips que estan participant des de primera hora de dissabte 7 d’octubre són set i es divideixen en dos grups. Per una banda, al grup A, competeixen Benidorm, Thieulain, Agost i Scalvaia, mentre que el grup B està format pels clubs de Kersken, El Campello i Maubeuge. Els carrers Mayor i Comunitat Valenciana han sigut un degoteig de jugadors i aficionats gaudint d’aquesta competició d’àmbit europeu.