Thieulain vs El Campello i Kersken vs Benidorm semifinals de la Champions de Llargues a Godelleta

07/10/2017

Thieulain vs El Campello i Kersken vs Benidorm semifinals de la Champions de Llargues a Godelleta

Les semifinals de la Champions de Llargues es disputaran demà, diumenge, a partir de les 9:30 hores al carrer Major de Godelleta, arrancant amb l’enfrontament entre Thieulain contra El Campello. A continuació, a partir de les 10:30 hores es jugarà la segona semifinal que enfrontarà al vigent campió de la Lliga a Llargues, Benidorm contra l’equip amb més trofeus de la Champions de Llargues, Kersken. El campió del torneig es decidirà amb la disputa de la gran final que es jugarà en el mateix escenari a partir de les 12:00 hores.

Els dos equips Belgues han ocupat la primera plaça dels seus respectius grups de competició, mentre que els dos equips espanyols han accedit a semifinals com a segons de la fase de grups disputada durant el dia d’avui al carrer Major i al Carrer Comunidad Valenciana de Godelleta.

En el grup A, ha acabat com a primera classificada la formació de Thieulain qui ha guanyat els seus tres compromisos amb un joc molt solvent, mentre que segon de grup ha sigut l’equip de Benidorm, que ha guanyat en la última i decisiva partida de la fase de grups a Agost, per un més que ajustat 6 per 5, en una partida plena d’alternatives i que s’ha decidit per xicotets detalls. En aquest grup, l’equip Italià, Scalvaia, no ha pogut aconseguir cap victòria i ha sigut netament inferiors als seus contrincants.

Pel que fa al grup B, s’han disputat tres partides molt igualades, intenses i plenes de qualitat. L’equip Belga de Kersken ha demostrat ser un dels principals favorits al aconseguir dos victòries, mentre que la formació del subcampió de la Lliga a Llargues, El Campello, s’ha assegurat el seu pas a semifinals desprès de superar a la formació de Maubege per un ajustat 6 per 5, en una partida que ha fet gaudir als aficionats de Godelleta.

Els resultats de la fase de grups han sigut els següents:

GRUP A
Thieulain 6 - 4 Benidorm
Agost 6 - 2 Scalvaia
Thieulain 6 - 3 Agost
Benidorm 6 - 0 Scalvaia
Benidorm 6 - 5 Agost
Thieulain 6 - 1 Scalvaia

GRUP B
Kersken 6 - 2 Maubege
El Campello 6 - 5 Maubege
Kersken 6 - 5 El Campello