Thieulain, campió de la Champions de llargues

08/10/2017

Thieulain, campió de la Champions de llargues

L’equip belga de Thieulain, debutant en la Champions Coupe de Llargues s’ha proclamat campió de la setena edició celebrada enguany en la població de Godelleta.

Thieulain s’ha enfrontat en la final al també equip belga de Kersken, que ha aconseguit aquest títol europeu en tres ocasions. Ha sigut una final renyida, i tot i no partir com a favorits, ha vençut als seus compatriotes per 6 jocs a 3. Han lliurat els guardons el representant de la CIJB, Alberto Soldado, l’alcalde de Godelleta, Pablo Rodríguez, el president del Club Pelotaris Godelleta, José Valero i la regidora d’esports, Paqui González. El tercer lloc ha sigut per als jugadors del CPV Benidorm, que no han pogut arribar a la final.


Semifinals amb representants valencians
La primera de les semifinals del matí de diumenge, al carrer Major de Godelleta enfrontava les formacions de Thiulain i el Campello. Una partida que ha acabat amb el resultat de 6 a 2 per al conjunt belga i que no ha tingut excessiva trajectòria per als alacantins, que s’han mostrat molt menys superiors que els seus rivals. Thiulain no ha comés cap errada i s’ha mostrat com un bloc compacte.
Per contrari, la segona semifinals ha estat plena d’emoció. El jove equip de Benidorm s’avançava en el marcador als veterans de Kersken, tres vegades campions de la Champions de les set edicions disputades. Han igualat a tres jocs, i a continuació han fet 4 per 3. Nova igualada dels benidormers a 4 jocs, que després s’ha posat per davant 5 per 4, però novament els belgues han igualat a 5. Més emoció no cabia. Finalment no va poder ser un Benidorm caia per la mínima davant Kersken.