Els quarts de final de l’Individual Bankia d’Escala i Corda arranquen a Massamagrell

11/10/2017

Els quarts de final de l’Individual Bankia d’Escala i Corda arranquen a Massamagrell

L’eliminatòria que enfrontarà a Miguel contra Fageca serà l’encarregada de donar el tret d’eixida a la ronda de quarts de final de la XXXII edició de l’Individual Professional d’Escala i Corda.

L’eliminatòria que es disputarà a partir de les 17:00 hores al trinquet de Massamagrell es presenta a priori molt igualada, ja que es tracten de dos especialistes en el mà a mà, i a més encara que per diferents motius han estat allunyats dels trinquets durant l’inici del 2017.

Fageca ha tornat als trinquets en aquest 2017, desprès de recuperar-se d’una lesió que el va fer abandonar l’Individual Professional l’any 2015. En la seua primera partida del mà a mà va demostrar que continua sent un jugador que s’adapta a la perfecció a l’especialitat i va superar a Pablo de Borriol pel resultat de 60 per 40, en l’eliminatòria corresponent a la primera fase disputada al trinquet de Pedreguer.

Per la seua part, Miguel ha retornat als trinquets desprès d’un paro per preparar-se les oposicions a bomber i afrontarà aquesta edició del mà a mà, eixint d’una lesió, fet que no l’haurà deixat preparar-se tant bé com ell haguera volgut per aquesta competició.

Els quarts de final continuaran el divendres a partir de les 18:00 hores al trinquet de Vilamarxant amb la confrontació que mesurarà a Puchol II contra Pere Roc II.

El dissabte al trinquet de Pelayo a partir de les 18:00 hores es disputarà la següent eliminatòria de la ronda que enfrontarà a Marc Gimeno de Montserrat contra Genovés II.

Aquesta fase finalitzarà el diumenge a partir de les 18:00 hores al trinquet de Sueca amb la partida que enfrontarà al vigent subcampió del mà a mà, Soro III, front al jugador revelació d’aquesta edició, Bueno de Meliana.