Montserrat i Massalfassar encapçalen l’Edicom Interpobles de Galotxa

11/10/2017

Montserrat i Massalfassar encapçalen l’Edicom Interpobles de Galotxa

Aquestes dues formacions han completat la primera fase al front dels seus grups en la màxima categoria del XXXI Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

El Lanzadera Montserrat ha completat una gran lliga regular, on només es va deixar tres punts dels dihuit posibles, fet que li ha otorgat la primera posició del seu grup, i el poder creuar amb el quart classificat de l’altre grup, el Caixa Popular Meliana. L’Electrofassar Massalfassar, líder del grup B que només ha perdut una partida de les sis disputades en la primera fase del campionat, creuarà amb l’Inmobiliaria Palanca Foios, que ha finalitzat en quart lloc en l’altre grup. Ovocity Marquesat i Borbotó, segon i tercer classificats del grup B, queden a la espera de conèixer als seus rivals de quarts de final, ja que la partida entre l’Ajuntament de Beniparrell i Rest. El Xato Quart es va haver de suspendre per les pluges de la setmana pasada. Aquesta partida es decisiva per a la classificació final del grup, i conseqüentment per als primers emparellaments de la fase final. De moment, el Quart A ocupa el segon lloc amb huit punts, un més que els seus rivals, Beniparrell, pero cal recordar que la partida tindrà lloc al carrer de la població de l’Horta Sud. Els jugadors del Beniparrell estan obligats a aconseguir els tres punts en joc per a llevar-li el segon lloc de la classificació a Quart. En eixe cas, jugarien en quarts contra Borbotó, mentre que el tercer del grup disputaria la primera eliminatoria contra el Marquesat.

Respecte a la competició de les escoles, els creuaments de juvenils ja estan definits. Els joves jugadors del Borbotó s’enfrontaran a Beniparrell, vigent campió de la categoria, i que son els màxims favorits per a revalidar el títol. Montserrat i Massalfassar es jugaran altra de les places per a semifinals. La tercera eliminatoria tindrà a Quart de les Valls i Meliana com a protagonistes, sent els jugadors de l’Horta els actuals subcampions. Tancant aquesta primera ronda de la fase final el creuament entre Marquesat i Foios, on els joves del club de la Ribera parteixen com a favorits.