Les escoles de tecnificació comencen a entrenar

12/10/2017

Les escoles de tecnificació comencen a entrenar

A partir del dilluns 16 d’octubre comencen els entrenaments dels grups de perfeccionament en les seus de les tres províncies

Arranca una nova temporada 2017 – 2018, en les seus d’entrenament de les tres províncies. A partir del pròxim dilluns 16 d’octubre començaran a entrenar els grups de perfeccionament d’escala i corda i raspall. Aquesta temporada en la modalitat de raspall s’entrenara els dilluns a la Llosa de Ranes, dimarts a Piles, dimecres a la Llosa de Ranes i divendres a Xeraco. En la modalitat d’escala i corda s’entrenara dilluns a Pedreguer, dimarts a Vila-real, dimecres a Alcàsser, dijous a Vila-real i divendres a Petrer. Els tècnics de la Federació de Pilota Valenciana entrenaran amb alguns dels millors jugadors de la nostra pedrera perquè seguisquen millorant i perfeccionant-se en les modalitats de raspall i escala i corda. En els pròxims dies els esportistes poden enviar les inscripcions a la Federació de Pilota Valenciana al llarg de la setmana.

Les primeres competicions de tecnificació començaran a principi de novembre i es desenvoluparan fins al mes de juliol, participant els millors jugadors de les dos modalitats en cadascuna de les competicions.