El vigent campió de l’Individual inicia la seua defensa del títol a Vilamarxant

13/10/2017

El vigent campió de l’Individual inicia la seua defensa del títol a Vilamarxant

Miguel de Petrer és el primer semifinalista del XXXII Individual Professional Bankia d’Escala i Corda – Trofeu President de la Generalitat Valenciana, al superar ahir al trinquet de Massamagrell a Fageca pel resultat de 60 per 50.

El duel de quarts de final es va iniciar sumant els dos jugadors de forma alternativa. Els dos primers jocs van caure des del rest, però a continuació la confrontació es va convertir en dauera. A mesura que avançava el duel els intercanvis es van fer més llarg i la partida va aumentar en qualitat.

El moment clau del duel es va produir amb 45 per 50 a favor de Fageca, en aquest joc el de València va tindre val en dos ocasions per passar al dau amb 55 per 45, però no va poder aprofitar l’oportunitat. Finalment, Miguel va traure la seua millor versió, la de campió del mà a mà l’any 2010, jugant a l’aire, creuant la pilota i buscant la galeria. El de Petrer s’enfrontarà en semifinals al vencedor de l’eliminatòria entre Soro III i Bueno.

La ronda de quarts de final continuarà aquesta vesprada a partir de les 18:00 hores al trinquet de Vilamarxant amb el debut del vigent campió, Puchol II. El seu adversari serà Pere Roc II, un dels escaleters amb més èxits en la present temporada.

Es tracta d’un duel de poder a poder, amb dos pilotaris en estat de gràcia, en el qual el de Vinalesa voldrà mantenir la seua hegemonia, mentre que el de Benidorm buscarà donar la sorpresa per a completar una temporada brillant, a més arriba en un gran moment de forma com demostra el 60 per 25 de la primera fase front a Giner.

Els quarts de final es completaran el dissabte i el diumenge als trinquets de Pelayo i Sueca respectivament. A partir de les 18:00 hores, al cap i casal, es disputarà l’eliminatòria entre Marc i Genovés II mentre que la ronda de quarts de final finalitzarà al trinquet de Sueca a partir de les 18:00 hores, amb la confrontació entre Soro III i Bueno.

Les semifinals seran les següents:
- 20/10 – Vila-real – Guanyador Soro III i Bueno contra Miguel
- 22/10 – Guadassuar – Guanyador Puchol II i Pere Roc II contra Guanyador Genovés II i Marc