Semifinals en la lliga de perxa

13/10/2017

Semifinals en la lliga de perxa

Interessant cap de setmana el que el tenim per davant en la lliga de perxa-Trofeu Diputació d’Alacant que afronta la seua ronda de semifinals després d’una lluitada fase de grups. Una volta és coneixen els resultats de les partides que es jugaren en el cap de setmana passat i en els dies lliures per a partides suspesses, ja sabem els encreuaments de les semifinals, que ens deparen l’eliminatòria entre Castell de Castells, que ha quedat primer de grup i jugarà contra El Campello que ha sigut quart. L’altra eliminatòria la protagonitzaran els dos equips de Sella que ja ténen assegurats la presència del seu club en la final.

Pel que fa a la segona categoria, els enfrontaments definitius de semifinals enfrontaran a Sant Vicent contra Sella C mentre que per l’altra banda del quadre és jugaran l’accés a la final els equips de Benifallim i Mutxamel.

Ja en tercera, una de les semifinals serà Crevillent B contra Agost, mentre que l’altra enfrontarà a un equip valencià amb un alacantí, és dir, Borbotó contra Sella D.

Cal destacar al club de Sella, que classifica tots els seus equips per a la ronda de semifinals.