El sub-18 de raspall femení contínua aquesta setmana

14/10/2017

El sub-18 de raspall femení contínua aquesta setmana

En el trinquet de la Llosa de Ranes es disputaran les partides de la tercera ronda de la primera fase

Dijous que ve 19 d’octubre, en el trinquet de la Llosa de Ranes es jugaran les quatre partides de la tercera ronda de la primera fase. Després de la tercera jornada de competició l’III Individual de tecnificació de raspall femení sub-18 entrara en la recta final amb la presència de les huit millors jugadores d’aquesta temporada. Aquesta setmana destaca la presència de Natalia de Bicorp e Irene de Massamagrell, dos joves jugadores que han aconseguit donar la sorpresa en les primeres rondes de competició i jugaran aquesta setmana amb algunes de les jugadores de més nivell d’aquesta categoria: Ana Sanchis de València, Marta de Tavernes Blanques, Aida de Moixent, Nerea de Moixent, Erika d´Alquería d´Asnar i Fanni de Beniarbeig.

Programa de partides de la tercera ronda de la primera fase, Individual sub-18 de raspall, dijous 19 d’octubre, trinquet de la Llosa de Ranes:
- 17 hores. Ana Sanchis CPV Borbotó contra Natalia CPV Moixent
- 17:45 hores. Nerea CPV Moixent contra Erika CPV Alquería Asnar
- 18:30 hores. Irene CPV Borbotó contra Fanni CPV Beniarbeig-El Verger
- 19:15 hores. Marta CPV Tavernes Blanques contra Aida CPV Borbotó

Les guanyadores passaren als quarts de final on s’enfrontaren amb els caps de sèrie: Mar de Bicorb, Victoria de València, Ana de Beniparrell i Amparo de Moncada.