Ian i Josep es juguen l’últim bitllet per a les semifinals de l’Individual Bankia de Raspall

16/10/2017

Ian i Josep es juguen l’últim bitllet per a les semifinals de l’Individual Bankia de Raspall

Marrahí, Moltó i Sergio són tres dels semifinalistes de la trenta una edició de l’Individual Professional Bankia de Raspall – Trofeu President de la Generalitat Valenciana, el qual tancarà la seua ronda de quarts de final aquesta vesprada a partir de les 18:30 hores al trinquet de Xeraco amb l’enfrontament entre Ian i Josep.

Josep a més de jugar en el trinquet de la seua localitat, està més rodat que Ian ja que ha eliminat en el que porta de competició a Montaner, Moncho i Coeter II amb un joc ple de qualitat. Per la seua part per a Ian, un dels únics jugadors que en principi pot plantar-li cara a Moltó, suposarà el seu debut en la present edició del mà a mà.

El guanyador del duel a Xeraco s’enfrontarà el pròxim divendres dia 20 al trinquet de Piles a Sergio, qui va guanyar ahir diumenge a Miravalles pel resultat de 25 per 15 en la partida disputada al trinquet de Bellreguard que va obrir la doble jornada del mà a mà. Va ser una partida molt intensa, en la que un combatiu Miravalles va ficar en nombrosos problemes al vigent subcampió de l’Individual, que va tindre de remuntar el joc inicial al rest del seu adversari, 5 per 10, desprès va aconseguir tres jocs consecutius, 20 per 10. A pesar d’això, Miravalles no es va donar per vençut i va sumar novament 20 per 15, però finalment Sergio va imposar la lògica, 25 per 15.

En el següent duel de la vesprada, el vigent campió va aplicar el seu domini de l’especialitat per passar per damunt de Guadi i superar-lo per un contundent 25 per 5. Va ser una partida dominada pel de Barxeta amb una autoritat total, i únicament en el tercer joc de la partida Guadi ha tingut alguna oportunitat d’anotar-se un joc. Amb aquesta actuació es postula com a favorit per alçar el títol, fet que suposaria el seu tercer Campionat Individual consecutiu que li donaria el fris grec en propietat.

Moltó s’enfrontarà en semifinals a Marrahí, en una partida que es disputarà el divendres 27 d’Octubre al trinquet de Genovés i que suposarà un duel entre campions. El guanyador de l’edició del 2014 va superar en quarts de final a la gran revelació del campionat, Seve de Villanueva de Castelló, en una partida jugada el dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes que va finalitzar amb el resultat de 25 per 10.

La potència de Marrahí va ser un obstacle massa gran per a Seve, que es va veure superat per les canonades al traure del seu rival, que també va raspar amb molta contundència des del rest. A pesar d’això cal ressaltar la brillant actuació del mitger en el torneig. Així, com el fet de que la millor versió de Marrahí està tornant al trinquet, una vegada oblidades les lesions que han minvat el seu rendiment durant els últims anys.