Bicorp s'avança en el Diputació de Raspall Femení

16/10/2017

Bicorp s'avança en el Diputació de Raspall Femení

Amb la primera jornada de la segona volta ja disputada, la parella de Bicorp, Mar i Victoria, ocupen el primer lloc de la classificació quatre punts per davant de les germanes Puertes de Beniparrell, vigents subcampiones del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, gran trofeu Diputació de Valencia.

Les partides de la huitena jornada de la lliga regular es varen resoldre de la següent manera: Ana i Noelia de Beniparrell sumaren els tres punts davant La Marina; Erika i Myriam, la parella de l’Alqueria d’Asnar, que ocupa el quart lloc en la taula, oferien la partida de la jornada davant el Tavernes Blanques, al que derrotaven 25 per 15 en el trinquet alacantí; i el Borbotó B no aconseguia sumar cap joc davant les liders del Bicorp.

Classificació Primera Femenina:
1.Turismo Rural CPV Bicorp E - 20 punts
2.Ajuntament Beniparrell A - 16 punts
3.CPV Borbotó A - 14 punts
4.CPV Alqueria d’Asnar A - 11 punts
5.CPV Carraixet Tavernes Blanques A - 6 punts
6.CPV Borbotó B - 3 punts
7.CPV La Marina A - 2 punts

En la divisió de plata es el Moixent C qui ocupa la primera posició, amb un total de 14 punts, per davant del Beniparrell C i el Montserrat B, que empaten en el segon lloc amb 8 punts. La parella de Moixent, Nerea i Natalia, va guanyar amb solvència a les seues rivals de la pasada jornada, el Beniparrell C. Ja en la categoría de bronze les joves parelles del Meliana A i el Borbotó C encapçalen els seus corresponents grups de competició, per davant del Beniparrell D i el Bicorp F. Respecte a la quarta categoria A els que manen en els seus grups son el Borbotó D i el Beniparrell F, mentre que en quarta B ho fan Alfas del Pí i Sella, empatats en el primer grup, Favara en el segon i Montserrat E en el tercer.