Les modalitats a ratlles en plena activitat

17/10/2017

Les modalitats a ratlles en plena activitat

Des de fa ja unes temporades les modalitats a ratlles ténen activitat durant tota la temporada, lluny queda quan aquestes modalitats pràcticament soles és jugaven en primavera o estiu, almenys a nivell oficial.

Amb l’auge de la modalitat de perxa, que és disputa des de juliol fins novembre i amb la creació, per part del Comité de ratlles, del Circuit de llargues La Bolata, que enguany tindrà la seua segona edició és completa un calendari anual que ens permet gaudir d’aquestes variants del joc de pilota durant tot l’any.

Pel que fa a l’actualitat esportiva, la lliga de perxa, dins del patrocini de la Diputació d’Alacant, ferm col.laborador amb la modalitat, afrontava este passat cap de setmana l’anada de les semifinals de totes les categories. En primera, és disputava el derbi entre els dos equips de Sella, amb victòria per a l’A, per 6 a 10. L’altra partida d’aquesta categoria ha estat suspessa per diferents motius, enfrontament que havien de disputar els equips de El Campello i Castell de Castells. En segona, cobren avantatge els equips de Benifallim i Sant Vicent que guanyaven per 10 a 6 i 10 a 9 als equips de Mutxamel i Sella C respectivament. En la tercera categoria comencen a esbrinar-se els finalistes, sobre tot el Sella D que guanyava a casa a l’equip de Borbotó per 10 a 3. L’altra eliminatòria entre Crevillent B i Agost és decanta lleugerament per als visitants, que guanyaven per 7 a 10 i ara ténen la tornada a casa.

D’altra banda, el pròxim divendres dia 20 és presentarà el II Circuit de llargues que patrocina la multinacional “La Bolata importa”. A l’acte, que arrancarà a les 20.00 hores, acudiran tots els equips participants, autoritats i patrocinadors. La cita serà a la Casa de la Cultura d’Orba, seu de les finals.