Victòries d'Alfara i Massalfassar en l'Edicom de trinquet

17/10/2017

Victòries d'Alfara i Massalfassar en l'Edicom de trinquet

La sisena jornada del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom, en la primera categoría de trinquet ens ha deixat dues importants victòries per a aquestes formacions.

En el cas d’Alfara de la Baronia, defensor del títol aconseguit en el 2016, els tres punts que va sumar després de guanyar a la Pobla de Vallbona 70 per 40, li permeten pujar a la segona posició. Els joves del Camp de Morvedre sumen ara un total de 10 punts, tres per darrere del Riba-roja, que aquesta jornada descansava, i uno més que els seus veïns de l’Algimia d’Alfara. Precisament l’equip d’Algimia sumava un punt en el seu desplaçament a Massalfassar, on l’equip local guanyava per la mínima, 70 a 65. Amb eixe resultat els de l’Horta consoliden la seua quarta plaça, que els permetria jugar les semifinals.

En la divisió de plata son els primers equips del club de Manises i de Lliria els que encapçalen els grups de competició, per davant del Amics de la Ribera i del Riba-roja B. Ja en tercera A son Alberic, Torrent C i Xilxes B els que ocupen el primer lloc de cada grup, igualment que el Tamborí de Valencia, la Pobla de Vallbona C i Manises D en la categoria de tercera B.