A la Llosa de Ranes es disputa el sub-18 de raspall femení

18/10/2017

A la Llosa de Ranes es disputa el sub-18 de raspall femení

Demà dijous 19 d’octubre es disputa la tercera jornada de la competició de tecnificació

Les competicions individuals femenines arriben a l’última jornada de la primera fase, amb quatre noves partides de gran nivell que es jugaran demà dijous 19 d’octubre, a la Llosa de Ranes amb les partides de la tercera ronda de la primera fase. S´enfronten huit jugadores que a poc a poc van destacant en les competicions dels JECV i Autonòmics de clubs, representant a cinc clubs femenins: Borbotó, Moixent, Alquería d´Asnar, Beniarbeig-El Verger i Tavernes Blanques. Algunes han sorprès derrotant a jugadores de més edat, és el cas de Natalia de Bicorp e Irene de Massamagrell, que poden col·locar-se en els quarts de final si guanyen demà. Al costat d’Ana Sanchis de València, Marta de Tavernes Blanques, Aida de Moixent, Nerea de Moixent, Erika de Alquería d´Asnar i Fanni de Beniarbeig cercaran les quatre places que falten per completar en la següent ronda.

Programa de partides de la tercera ronda de la primera fase, Individual sub-18 de raspall, dijous 19 d’octubre, trinquet de la Llosa de Ranes:
- 17 hores. Ana Sanchis CPV Borbotó contra Natalia CPV Moixent

- 17:45 hores. Nerea CPV Moixent contra Erika CPV Alquería Asnar

- 18:30 hores. Irene CPV Borbotó contra Fanni CPV Beniarbeig-El Verger

- 19:15 hores. Marta CPV Tavernes Blanques contra Aida CPV Borbotó

Les guanyadores passaran als quarts de final on s’enfrontaran amb les caps de sèrie: Mar de Bicorp, Victoria de València, Ana de Beniparrell i Amparo de Moncada. Les partides de quarts de final es tornaran a jugar en el trinquet de la Llosa de Ranes, mentre que les semifinals seran en el trinquet Eusebio de Sueca i la gran final, en el trinquet de Pelayo.