Ian contra Sergio, en joc el pas a la gran final de l’Individual Bankia de Raspall

20/10/2017

Ian contra Sergio, en joc el pas a la gran final de l’Individual Bankia de Raspall

La primera semifinal de la trenta una edició de l’Individual Professional Bankia es disputarà aquesta vesprada a partir de les 18:30 hores al trinquet de Piles, amb el duel que enfrontarà a Sergio de Genovés front a Ian de Senyera.

Es tracta d’un duel entre els principals candidats a plantar cara al vigent campió del mà a mà, Moltó. A priori ha de ser una partida molt disputada entre dos rests que van protagonitzar un debut dubitatiu, ja que ambdós van saldar els seu compromís de quarts de final amb més problemes dels previstos.

Sergio es va imposar a Miravalles al trinquet de Bellreguard pel resultat de 25 per 15, en una partida en la qual el subcampió de la passada edició va tindre de lluitar de valent per certificar el seu pas a les semifinals.

També va acabar amb el resultat de 25 per 15, l’eliminatòria que va tancar la ronda de quarts de final i que va enfrontar a Ian front a Josep de Xeraco. Va ser una partida difícil per al rest de Senyera que va eixir gelat al trinquet i va veure com el seu rival realitzava un inici fulgurant que el van deixar dos jocs per darrere, 5 per 15. A pesar d’això, va saber refer-se i basant-se en el seu potent traure va alçar la partida al aconseguir sumar quatre jocs de forma consecutiva, per ficar el 25 per 15 final en l’electrònic.

El victoriós d’aquesta primera semifinal haurà d’enfrontar-se en la gran final el dissabte 4 de Novembre a partir de les 18:00 al trinquet de la Llosa de Ranes, al guanyador de la segona semifinal que enfrontarà a Marrahí i Moltó, el pròxim divendres dia 27 d’Octubre al trinquet de Genovés.