Soro III i Miguel obrin les semifinals de l’Individual Bankia d’Escala i Corda

20/10/2017

Soro III i Miguel obrin les semifinals de l’Individual Bankia d’Escala i Corda

El Salvador Sagols de Vila-real acollirà aquesta nit de divendres una partida màgica de pilota valenciana, amb el duel que enfrontarà a Soro III de Massamagrell front a Miguel de Petrer, corresponent a la primera semifinal del trenta dos Individual Professional Bankia d’Escala i Corda – Trofeu President de la Generalitat Valenciana.

Serà a partir de les 22:45 hores quan els dos ex-campions del mà a mà eixiran a les lloses del trinquet en busca de la victòria per accedir a una nova final de l’Individual professional. De roig jugarà Soro III qui ha disputat les últimes set finals de la competició i buscarà recuperar el seu tro de millor jugador d’Escala i Corda, desprès de la derrota en la final de la passada edició per un ajustat 60 per 50 front a Puchol II que li va impedir conquerir el seu quint títol consecutiu de campió del mà a mà.

A la contra i de blau, jugarà Miguel qui va conquerir l’edició del 2010, i precisament ho va fer superant en la final a Soro III pel resultat de 60 per 30. En aquesta ocasió els pronòstics són totalment oposats, ja que Soro III des d’aquell moment s’ha convertit en el dominador de l’especialitat fins que el va desbancar en la passada edició Puchol II, qui precisament ja ha caigut en aquesta edició a les primeres de canvi a mans de Pere Roc II.

A pesar de les previsions poc favorables al rest de Petrer, aquest ha demostrat una sobrada qualitat per afrontar duels en l’especialitat del mà a mà, fet que el fan un jugador molt perillós i davant del qual no es pot confiar, ja que sinó ho acabes pagant amb una derrota. El debut dels dos jugadors va ser notable, Miguel es va desfer 60 per 50 de Fageca, mentre que Soro III va superar amb contundència a Bueno pel resultat de 60 per 25.

La segona semifinal del mà a mà enfrontarà a Pere Roc front a Marc, el diumenge dia 22 a partir de les 11:30 hores al trinquet de Guadassuar. Serà una partida d’alt voltatge entre dos dels jugadors joves que més han destacat en els últims temps.

Pere Roc II arribarà amb la moral pels núvols desprès d’eliminar en quarts de final a Puchol II, en una gran partida disputada al trinquet de Vilamarxant que es va resoldre al seu favor pel resultat de 60 per 50. Per la seua part, Marc també ve d’eliminar a un pes pesat com és Genovés II, al qual va superar de forma contundent al trinquet de Pelayo, pel resultat de 60 per 35.