Comença el II Circuit

21/10/2017

Comença el II Circuit "La Bolata" amb la presentació en Orba

La segona edició del Circuit a Llargues La Bolata va començar ahir després de la celebració de la seua presentació oficial, que va comptar amb l’assistència del president de la FPV, José Daniel Sanjuán, el vicepresident del comité de jocs a ratlles, Vicent David Molines, l’alcalde d’Orba, Ignasi Cervera, i la regidora d’esports, Melissa Catalá.
Tots quatre van manifestar la seua gratitud amb l’espònsor del Circuit a llagues, Berto Perelló, gerent de l’empresa “La Bolata”, que enguany ha ampliat la seua col·laboració i ha “contribuït” amb els equipatges complets de tots els jugadors participants.

Per la seua part, Orba es queda per a sí, la celebració de la jornada final al carrer Major, el pròxim 17 de desembre, una partida que serà a més televisada a través de la Generalitat Valenciana.

Després del magnífic èxit de la passada edició, en la que s’estrenava aquesta nova competició. Aquesta és una nova oportunitat de veure en acció als millors conjunts de la modalitat a ratlles. Un campionat que es consolida en el calendari anual de la modalitat de llargues i el completa de manera homogènia com ocorreix en la resta de modalitats.

De la mateixa manera que l’any passat, la competició comptarà amb sis equips, que en aquest cas són els de: Agost, Benidorm, El Campello, Parcent, Sella i Mès Pilota-Pelayo. A més, i respecte de l’any passat, també es conservarà el format de competició que tan bé va funcionar, és dir, es disputarà una fase regular de cinc jornades, de les que es classificarà els quatre millors i creuaran en semifinals, atenent l’ordre de classificació. El més destacat del Circuit “la Bolata” són els premis per als equips participants, que enguany tindrà també en consideració els jocs que ha fet cada equip per tal d’aconseguir una recompensa major. Relleu, durant tot el diumenge, acull, la primera jornada de la fase regular.