Ian aconsegueix el pas a la seua primera final de l’Individual Bankia de Raspall

23/10/2017

Ian aconsegueix el pas a la seua primera final de l’Individual Bankia de Raspall

Ian de Senyera es va convertir en el primer finalista de la trenta una edició de l’Individual Professional Bankia de Raspall al superar a Sergio de Genovés pel resultat de 25 per 5 en la primera semifinal del mà a mà disputada al trinquet de Piles.

Era una partida que enfrontava als jugadors que es postulaven com a principals alternatives al vigent campió Moltó. De roig, Sergio de Genovés vigent subcampió de la del torneig, mentre que de blau jugava Ian, considerat pels aficionats com l’únic jugador que pot superar a Moltó.

L’eliminatòria de semifinals disputada al trinquet de Piles, va arrancar amb una Ian incommensurable al dau que amb el seu potent traure es va anotar el primer joc amb facilitat. A continuació, Sergio va passar al dau però el rest de Genovés va demostrar que no s’encontrava còmode i no va poder anotar-se el joc, a continuació Ian va sumar dos nous jocs de forma consecutiva sense donar cap opció al seu adversari, per situar el definitiu 25 per 5 en l’electrònic.

El seu rival en la gran final eixirà de la segona semifinal que es disputarà el divendres 27 d’Octubre al trinquet de Genovés, i enfrontarà a Marrahí front a Moltó. El guanyador del duel aconseguirà el bitllet per a la gran final que es disputarà el dissabte 4 de novembre al trinquet de la Llosa de Ranes.