Penàguila acollirà les finals de la lliga de Perxa

23/10/2017

Penàguila acollirà les finals de la lliga de Perxa

El carrer Verge del Patrocini de la localitat de Penàguila tornarà a ser l’escenari triat per a les finals de la lliga de perxa, el pròxim 5 de novembre, en la seua XXVIII edició, després de les que ja es disputaven en aquest carrer en 2012.

Aquesta competició, que continua baix el patrocini de la Diputació d’Alacant que recolza de manera sòl.lida les competicions de les modalitats a ratlles.

Les finals és concentraran en una jornada festiva, com és habitual en els últims anys, en la que és celebraran tres partides del màxim nivell en una modalitat més viva que mai.

Pel que fa a l’estrictament esportiu, en la primera categoria, coneixem els resultats de l’anada de semifinals. Per una banda s’està disputant el derbi entre les formacions de Sella, en la que cobrava avantatge la formació A al guanyar a la B per 10 a 6. L’altra eliminatòria d’aquesta màxima categoria l’estan disputant els equips de El Campello i Castell de Castells, amb victòria dels visitants per 7 a 10. Haurem d’esperar fins el cap de setmana vinent per tal de conèixer els finalistes. De moment, el tenen prou de cara els equips de Sella A i Castell de Castells per protagonitzar una final inèdita en aquesta lliga de perxa, i és difícil, ja que el club de Sella ha jugat ni més ni menys que catorze finals.

En la segona categoria ja tenim el cartell de la final, que enfrontarà, a un altre equip de Sella, el C en este cas i a Benifallim, una partida clàssica en aquesta modalitat. Els de Sella C arriben a la final després de desfer-se en la semifinal de l’equip de Sant Vicent, mentre que els de Benifallim han guanyat els dos envits contra l’equip de Mutxamel, en dues semifinals que han estat prou igualades. S’arriba a la final amb un pronòstic incert.

També és conéixen els finalistes de la tercera categoria on es pot dir que s’ha produït una sorpresa. Per primera vegada un equip valencià jugarà una final de la lliga de perxa, és el cas de Borbotó, que ha aconseguit pegar-li la volta a un 10 a 3 que és produïa en l’anada a la Plaça Major de Sella per acabar guanyant el passat diumenge a Borbotó per 10 a 2. L’altre finalista serà Agost, que ha guanyat les seues dues partides de semifinals, contra Crevillent, i accedeix a la final de manera brillant.