Relleu gaudeix amb la 1ª jornada de La Bolata

23/10/2017

Relleu gaudeix amb la 1ª jornada de La Bolata

La localitat de Relleu, a la Marina Baixa, acollia, com va fer en l’edició de l’any passat, la jornada inaugural del Circuit a llargues “La Bolata”. De nou, ha tornat a estar un èxit d’assistència de públic en la localitat alacantina.

El consistori local continua recolzant la pilota, en aquest cas, amb la celebració d’aquesta jornada del Circuit, a més, del seu suport al GRE Pilota Relleu, que encapçalat per Juanra Such, fan d’aquesta població una referència dins del món de les modalitats de joc a ratlles.

Pel que fa a l’àmbit merament esportiu, en aquesta primera jornada, la realitat és que les partides no reflecteixen el que va passar al carrer Major. Obria la matinal la partida entre CPV Sella i CPV Benidorm. L’actual campió de la lliga a llargues aconseguia la victòria, capitanejat per Jose Luis Calvo, i molt be seguit per tots els seus companys, que aconseguien tancar molts quinzes després dels impressionants traures de la jove banca. Els de Sella, subcampions d’aquest campionat en 2016, plantaven cara en molts moments de la partida però no podien para el joc dels benidormers, acabant l’envit amb un 10 a 3.

Ja de cara el migdia era el torn de la partida entre CPV Parcent i València Més Pilota. Els actuals campions del Circuit La Bolata, els defensors del títol, l’equip de Parcent, feien valer la seua experiència en la modalitat de ratlles i no fallaven davant els valencians. Els Ángel, Conillet, Germán, Sacha i Ivan, guanyaven els tres punts en joc de manera contundent, després de guanyar per 10 a 1.

És reservava per a la vesprada la partida entre El Campello i Agost, que va resultar a la fi la partida més desnivellada de la jornada. Cal destacar en este cas, que l’equip d’Agost estava molt minvat amb la baixa de Sergi, un dels jugadors més determinants d’aquest equip. Els de El Campello és converteixen d’esta manera en els primers líders d’aquest Circuit La Bolata 2017.