A Pelayo es presentarà demà la partida de l’any, la final de l’Individual d’Escala i Corda

23/10/2017

A Pelayo es presentarà demà la partida de l’any, la final de l’Individual d’Escala i Corda

Soro III i Pere Roc II coincidiran aquest dimarts en el trinquet de Pelayo en la tradicional presentació de la final de l’Individual Professional Bankia – Trofeu President de la Generalitat en la modalitat d’escala i corda. Nou jocs els separen de la glòria, del títol de campió del mà a mà Professional.

En l’acte de presentació, programat a les 12.00 hores, també participarà Miguel Capdevila, director corporatiu territorial de Bankia a la Comunitat Valenciana, i José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana.

La final es disputarà diumenge que ve en el mateix trinquet de la capital (11:30 hores). Per a Soro III serà la huitena ocasió que juga per a aconseguir tan preuat títol, que ha conquistat en quatre edicions. Pere Roc II, per la seua banda, s’estrena com a finalista.

Per la seua condició de cap de sèrie, Soro III va debutar en la competició en els quarts de final, ronda en la qual va eliminar a Bueno pel tempteig de 60-25. En semifinals, el de Massamagrell es va desfer de Miguel per 60-20.

Pere Roc II va començar la seua participació en la primera fase, en la qual va superar a Giner per 60-25. En quarts de final es va imposar al campió de la passada edició, Puchol II, pel resultat de 60-50 i en semifinals ha derrotat a Marc per 60-35.

MOTIU: Presentació de la final del Campionat Individual Bankia d’Escala i Corda.

LLOC: Trinquet Pelayo de València.

DIA I HORA: Dimarts 24 d’octubre de 2017 a les 12.00 hores.