Montserrat, Massalfassar, Quart i Marquesat s'avancen en la lluita per l'Edicom de Galotxa

24/10/2017

Montserrat, Massalfassar, Quart i Marquesat s'avancen en la lluita per l'Edicom de Galotxa

Aquests equips guanyaren en les partides d’anada de quarts de final de la máxima categoría del 31r Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

Els guanyadors de les partides, que jugaren tots com a locals, varen fer valer el factor canxa. En el cas de Lanzadera Montserrat, va deixar en 30 als seus rivals del Caixa Popular Meliana. Idèntic resultat va ser el que va aconseguir Electrofassar Massalfassar en l’enfrontament amb Inmobiliaria Palanca Foios. El Xato Quart va demostrar la seua superioritat davant Borbotó, el qual només va poder sumar tres jocs en el seu desplaçament al carrer natural de la población del Camp de Morvedre. Per últim, Ovocity Marquesat també va deixar en 30 als seus rivals de l’Ajuntament de Beniparrell. Amb aquests resultats, les quatre formacions guanyadores de la setmana pasada tenen peu i mig en semifinals, a falta de les posibles sorpreses de les pròximes partides de tornada.

En juvenils son Beniparrell, que guanya en casa al Borbotó 50 a 25, Marquesat, que no va permetre sumar cap joc a Quart de les Valls, Montserrat, que deixà a Massalfassar en 25; i Meliana, que va derrotar per la màxim al Foios, els equips que apunten a jugar la següent ronda de eliminatòries.