Comença la segona fase dels Individuals femenins de raspall

25/10/2017

Comença la segona fase dels Individuals femenins de raspall

En el trinquet de la Llosa de Ranes i Pelayo es disputaran les partides de quarts de final, huit partides molt interessants

La segona fase dels Individuals femenins de raspall, comença demà dijous 26 d’octubre en el trinquet de la Llosa de Ranes, amb les quatre partides de quarts de final de l’Individual sub-18 de raspall. A partir de les 17 hores, s’enfrontaran les huit millors jugadores d’aquesta temporada: Mar de Bicorp, Victoria de València, Ana de Beniparrell, Amparo de Moncada, que són els caps de sèrie d’aquesta edició. Ana Sanchis de València, Nerea de Moixent, Fanni de Beniarbeig i Aida de Moixent han arribat després de guanyar les seues partides de la primera fase.

Programa de partida de quarts de final, Individual sub-18 de raspall, dijous 26 d’octubre, trinquet de la Llosa de Ranes:
- 17 hores. Ana Sanchis CPV Borbotó contra Aida CPV Borbotó

- 18 hores. Mar Giménez CPV Bicorp contra Fanni CPV Beniarbeig-El Verger

- 19 hores. Amparo Martí CPV Borbotó contra Nerea CPV Moixent

- 20 hores. Ana Puertes CPV Beniparrell contra Victoria CPV Rafelbunyol

El divendres 27 d’octubre es disputaran les partides de quarts de final de l’Individual sub-23 de raspall, a partir de les 17 hores, amb la participació de Noelia Puertes de Beniparrell, Joana Martinez de Tavernes Blanques, Eva María de Rafelguaraf, Claudia de Tavernes de la Valldigna, Natalia Asins de Beniparrell, Andrea Bosch de Montserrat, Anabel Castelló de Tavernes Blanques i Myriam de Alquería d´Asnar.

El dijous 2 de novembre es disputaran les semifinals de les dos competicions en el trinquet Eusebio de Sueca, a partir de les 17 hores.