Els favorits guanyen al Diputació de Raspall Parelles

26/10/2017

Els favorits guanyen al Diputació de Raspall Parelles

A falta de nomes dues jornades per a completar-se la lliga regular en el Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, els tres candidats més ferms al títol tornaren a guanyar les últimes partides.

En el cas de Rafelbunyol, lider en solitari de la màxima categoria, el seu trinquet va rebre la visita de la parella de La Vall. Escoto i Moro, components de l’equip de l’Horta Nord, no deixaren opció als seus rivals, que se n’anaren de buit i continuen lluitant per evitar el descens a segona. L’actual campió, Xeraco, va cumplir també amb els pronòstics, i va derrotar al trinquet de la Safor a la parella de Lloc Nou d’en Fenollet. Per últim, altre dels dominadors en les últimes temporades, Bicorp, tampoc va donar opcions al cuer de la categoría, Bellreguard. La próxima jornada ens oferirà els següents enfrontaments: al trinquet de Fenollet jugarà l’equip local al Bellreguard; La Vall rebrà al trinquet de Càrcer al Bicorp; per últim, Xeraco i Rafelbunyol oferiran en casa dels primers el que será la repetició de la final de la temporada pasada.

Ja en la competició de promoció, la categoría de juvenils, Rafelbunyol encapçala el grup, per davant de Fenollet i La Vall. Oliva A i Otos A son els primers dels grups de segona, per davant de Xeraco i Otos B, respectivament. En la divisió de bronze son La Vall B i Muro els que encapçalen els dos grups de competició. Mentre que en quarta A ho fan La Vall D, La Vall E i Castelló de Rugat, sent per últim, en quarta B, dos equips de Polinyà els que manen en els grups.

Respecte el torneig en categories femenines, la parella de Bicorp encapçala el grup de la máxima categoría, per davant del Beniparrell i Borbotó, segon i tercer del grup. Precisament aquestes dues parelles es jugaran les seues posicions en la partida que els enfrontarà en el carrer del club de l’Horta Sud. Les xiques de l’Alqueria d’Asnar, quartes classificades, jugaran en casa davant el cuer La Marina. Borbotó B, que lluita per evitar baixar de categoría, i Tavernes Blanques, completaran la jornada.