Moltó contra Marrahí, el segon finalista de l’Individual es decideix a Genovés

27/10/2017

Moltó contra Marrahí, el segon finalista de l’Individual es decideix a Genovés

Al trinquet de Genovés es disputarà aquesta vesprada a partir de les 18:30 hores la segona semifinal del XXXI Individual Professional de Raspall – Trofeu President de la Generalitat Valenciana, amb l’eliminatòria que enfrontarà a Moltó de Barxeta front a Marrahí de Villanueva de Castellón.

Serà un duel que enfrontarà als campions de les tres últimes edicions del torneig, Marrahí va ser el campió en 2014, mentre que Moltó es va emportar el títol en les edicions de 2015 i 2016, en les quals no va participar per lesió el rest de Villanueva de Castellón.

De roig, jugarà el gran favorit, Moltó qui buscarà accedir a la seua tercera final consecutiva, i en cas de guanyar-la s’emportaria el fris grec en propietat. El de Barxeta s’encontra en un moment de forma dolç, està imparable com demostra el seu gran debut en el mà a mà Professional, en el qual va superar a Guadi per un contundent 25 per 5.

A la contra estarà Marrahí, un jugador que també va realitzar una notable actuació en el seu debut, al superar a la sorpresa de la competició, Seve, pel resultat de 25 per 10.  Precisament, l’últim jugador que ha derrotat a Moltó en una partida del mà a mà és Marrahí, qui el va superar en les semifinals de l’edició del 2014, per un més que ajustat 25 per 20.

El victoriós d’aquesta segona semifinal es classificarà per a la gran final que es disputarà el dissabte 4 de Novembre al trinquet de la Llosa de Ranes, a partir de les 18:00 hores. Per a la mateixa ja està classificat Ian de Senyera que va guanyar amb contundència a Sergio de Genovés, en la primera semifinal disputada el passat divendres al trinquet de Piles, pel resultat de 25 per 5.