L’Edicom de Galotxa decideix els seus semifinalistes

27/10/2017

L’Edicom de Galotxa decideix els seus semifinalistes

Els carrers de pilota de Meliana, Foios, Borbotó i Beniparrell serán escenaris determinants per a conèixer els pròxims semifinalistes en la màxima categoria del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

El primer cas, l’enfrontament entre Caixa Popular Meliana i Lanzadera Montserrat, va tancar el primer capitol amb victoria dels jugadors de la Ribera, que defendran el 70 a 30 aconseguit en la partida de la setmana pasada. Idèntic resultat va deixar l’enfrontament entre Electrofassar Massalfassar i l’Inmobiliaria Palanca Foios, estant aquest equip molt mermat per les baixes i que va presentar una alineació de circumstàncies, que es decidirá demà per la vesprada en el carrer de Foios. Borbotó, en el tercer emparellament de quarts, rebrà al seu carrer al Xato Quart de les Valls. El resultat de la partida d’anada pareix que serà determinant, ja que l’enfrontament viscut al carrer de la población del Camp de Morvedre es va tancar de manera molt favorable als de Quart, 70 per 15. L’Ajuntament de Beniparrell també hauria de recorrer a l’èpica en la partida que es disputarà aquesta vesprada al seu carrer davant l’Ovocity Marquesat. Els equips han avançat de mutu acord la segon part de l’enfrontament, que va deixar un 70 a 30 favorable als actuals campions, Marquesat, en la primera partida. Si els favorits feren bons els resultats de les partides d’anada, les semifinals ens deixarien l’enfrontament entre Marquesat i Montserrat, i entre Quart i Massalfassar.

En juvenils son Beniparrell, que guanyà en casa al Borbotó 50 a 25, Marquesat, que no va permetre sumar cap joc a Quart de les Valls, Montserrat, que deixà a Massalfassar en 25; i Meliana, que va derrotar per la màxim al Foios, els equips que apunten a jugar la següent ronda de eliminatòries. Pel que fa a la divisió de plata son el Meliana B i Les Valls A els que marxen en primera posició dels seus grups, per davant del Marquesat B i Meliana C, respectivament. Foios i Godelleta son els liders en solitari en tercera, mentre que la quarta categoria està encapçalada per Quart B i Foios E.

Respecte a la competició en trinquet el Riba-roja A i Alfara de la Baronia, vigent campió en primera, empaten en la primera plaça del grup amb tretze punts, seguits un punt per darrere per l’Algimia d’Alfara. En la divisió de plata son Manises A i Lliria A els liders dels grups de competició. Sent Moixent, Riba-roja D i Xilxes B qui encapçalen la tercera A, mentre que en tercera B ho fan Tamborí de València, la Pobla de Vallbona C i Manises D.