Callosa d'en Sarrià acull la segona jornada de La Bolata

27/10/2017

Callosa d'en Sarrià acull la segona jornada de La Bolata

La localitat alacantina de Callosa d’en Sarrià, a La Marina Baixa acollirà este diumenge una segona interessant jornada del Circuit “La Bolata” de llargues.

Cal recordar que aquesta competició consta de cinc jornades de fase regular (Relleu, Callosa d’en Sarrià, Alfara del Patriarca, Ondara i Xaló), la jornada de semifinals (Castell de Castells) i la final, que enguany és disputarà a la localitat d’Orba.

Arriba aleshores la competició a Callosa després de la jornada disputada a Relleu el passat diumenge, de la que resultava la classificació actual, amb El Campello, Parcent i Benidorm com a líders de la mateixa amb tres punts, i sense aconseguir puntuar quedaven les formacions de Sella, València i Agost.

Per a aquest diumenge és programa, a les 10.00 hores, per obrir el matí, la partida entre les formacions d’Agost i Sella, dos equips que no aconseguien puntuar en Relleu. A les 12.00 hores, serà el torn de la partida, a priori, més interessant del dia, la que enfrontarà els equips de Parcent i de El Campello, a hores d’ara empatats al capdavant, i ja per a la vesprada, i a partir de les 15.00 hores, s’anuncia la partida entre Benidorm i Més Pilota València, en la que els primers poden conservar el liderat o bé, els de València, podrien aconseguir els seus primer punts en aquesta competició que enguany celebra la seua segona edició.

El consistori local, en este cas, el de Callosa d’en Sarrià, continua amb el seu recolzament amb la modalitat de llargues celebrant aquesta segona jornada del Circuit com ja passara l’any passat, una mostra més d’aquest clàssic ajuntament dins de la promoció de la pilota valenciana, en concret, de les modalitats a ratlles.