Soro III i Pere Roc II pugnaran pel títol de l’Individual d’Escala i Corda a Pelayo

27/10/2017

Soro III i Pere Roc II pugnaran pel títol de l’Individual d’Escala i Corda a Pelayo

El trinquet de Pelayo acollirà diumenge a partir de les 11:30 hores la gran final del XXXII Campionat Individual Bankia d’Escala i Corda – Trofeu President de la Generalitat Valenciana, en la que s’enfrontaran els dos millors jugadors del torneig, Soro III i Pere Roc II.

La gran final té com a principal atractiu el fet de vore una cara nova en la final de l’Individual Professional, com és Pere Roc II que als seus vint-i-quatre anys ha accedit fins a la mateixa per la porta gran, desprès de superar les eliminatòries d’octaus de final, quarts de final i semifinals desplegant un joc que s’ha apropat a l’excel.lència. En el seu debut va superar a Giner per un contundent 60 per 25, mentre que en quarts de final va tirar d’èpica per derrotar al vigent campió, Puchol II, per un ajustat 60 per 50 en duel vibrant que va tindre lloc al trinquet de Vilamarxant. Una vegada en semifinals es va desfer de Marc de Montserrat pel resultat de 60 per 35.

Soro III, als trenta-tres anys, lluitarà per aconseguir el seu quint títol del mà a mà Professional, en la que suposarà la seua octava final consecutiva de l’Individual. En aquesta edició ha realitzat fins al moment un paper impecable, superant en quarts de final a Bueno pel resultat de 60 per 20, i en semifinals a tot un veterà de l’especialitat com Miguel de Petrer, pel resultat de 60 per 25.

Tot fa preveure que serà una gran lluita, la que es podrà seguir en el renovat recinte de Pelayo que estarà ple fins a la bandera com en les grans ocasions. Soro III intentarà tirar d’experiència i de poders per fer front a l’esquerrà de Benidorm, que amb el seu potent dau i el seu gran joc a l’aire segur que ficarà en més d’un problema a l’escaleter de Massamagrell.

Garra, lluita, alternatives en el marcador, emoció, intensitat, i colps màgics seran els ingredients protagonistes el diumenge al recinte del cap i casal. Els aficionats que no puguen assistir en directe a la gran final podran seguir la partida en diferit per Levante TV a partir de les 16:00 hores del mateix diumenge.