La Diputació d'Alacant celebra el XXV aniversari de la lliga a Palma

28/10/2017

La Diputació d'Alacant celebra el XXV aniversari de la lliga a Palma

El Palau de la Diputació d’Alacant acollia anit els actes de conmemoració del XXV aniversari de la lliga a palma.

Arrancava l’event amb les paraules de Vicent Molines, el Vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana i encarregat de l’àrea de les ratlles, qui va voler fer menció especial a la tasca que van desenvolupar Jesús Cortell i Pepe Pérez Devesa al front del Comité de ratlles per tal de posar en marxa aquesta competició, que després de vint i cinc anys tan bona salut té a dia de hui, mostra de la bona idea que va sorgir aleshores. A més, Molines no va deixar de comentar el suport que aquestos pioners de la palma van trobar en el que era en aquell moment el president de la Federació de Pilota Valencia, Víctor Iñurria.

Continuava l’acte amb els parlaments de Julio de España, President de la Diputació en els anys d’inici d’aquesta competició, qui es desfeia en elogis en els que havien estat els seus diputats impulsors d’aquesta, aleshores, nova competició, com ere Miquel Valor, Rafa Pastor i Jose Maria Garcia Rodríguez, aquest últim present també en l’acte. Tenia també paraules d’afecte per al que va envoltar aquelles primeres lligues de palma i rememorava una partida a llargues en les portes de la mateixa Diputació, celebrada en un època que ell mateix definia com una de les més boniques en la seua vida, els anys que va passar a la Diputació d’Alacant.

Tancava els parlaments l’actual Diputat d’Esports d’Alacant, Pascual Díaz, qui agraïa l’assistència dels presents en el que siginificava l’acte de retrobament de jugadors que començaren en l’any 1993 la lliga de palma i els jugadors actuals. A més, la Diputació d’Alacant volgué reconéixer els clubs pioners amb el lliurament a cada un d’ells d’un detall conmemoratiu.

A més dels clubs pioners, que eren els d’Alfás del Pi, Parcent, Benissa, Teulada, El Campello, Dènia, Murla, Benitatxell, La Retoria, no es van voler perdre aquesta cita representats dels clubs de Sella, Agost, Tibi, Benidorm, Sant Vicent o Crevillent.