A Massamagrell es juguen les primeres finals dels JECV

29/10/2017

A Massamagrell es juguen les primeres finals dels JECV

Aquesta vesprada a partir de les 16 hores es jugara la fase final Autonòmica de la competició d´One Wall parelles en la categoria juvenil

En el poliesportiu de Massamagrell es disputaran les primeres finals dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d´One Wall parelles hui diumenge 29 de novembre. Participaran els deu millors equips de categoria juvenil partir de les 16 hores, en els frontons de la localitat. En el grup I, jugaran els equips d’Ondara, Tavernes Blanques, Sueca, Benidorm i IES Maritim de València. En el grup II jugaran Orba, Rafelbunyol, Borbotó, Oliva i Agost A. Les finals de juvenils seran a partir de les 17:30 hores. Diumenge que ve 5 de novembre es jugaren les finals de One Wall de parelles de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

En la província d’Alacant, també hui diumenge s’estan disputant la fase comarcal en les localitats de Beniarbeig i Orba, amb la participació de les escoles d’Ondara, Orba, Beniarbeig-El Verger, Dénia, Laguar, Pedreguer, Xàbia i Alquería de la Comtessa, on jugaran més de pilotaris en la competició individual d´One Wall.