Sueca, Rafelbunyol i Orba destaquen en les finals juvenils dels JECV

29/10/2017

Sueca, Rafelbunyol i Orba destaquen en les finals juvenils dels JECV

La formació de la Ribera Alta ha aconseguit el primer or dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la competició d´One Wall parelles

Les primeres finals dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d´One Wall parelles s’han jugat en el poliesportiu de Massamagrell amb la presència dels deu millors equips de categoria juvenil d’aquesta nova temporada. Han participat les escoles de: Ondara, Tavernes Blanques, Sueca, Benidorm, IES Maritim de València, Orba, Rafelbunyol, Borbotó, Oliva i Agost A, en una jornada on s’ha observat l’evolució dels esportistes i on s’ha coronat com a primer campió de 2017-2018 en el programa de Jocs Esportius l’escola de Sueca. La plata ha sigut per a l’escola de Rafelbunyol i el bronze per a l’escola d’Orba. Tavernes Blanques ha sigut la revelació i ha quedat quart en aquesta competició.

Podium Autonòmic One Wall parelles 2017-2018:
- Categoria juvenil:
1º - Sueca
2º - Rafelbunyol
3º - Orba
4º - Tavernes Blanques
5º - Benidorm
6º - Oliva
7º - Ondara
8º - Borbotó
9º - IES Maritim de València
10º - Agost A

Han lliurat les medalles el regidor deportes de Massamagrell, Paco Gómez i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines. Diumenge que ve 5 de novembre es jugaran les finals d´One Wall parelles de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet en la localitat de Tavernes Blanques.