Benidorm líder del Circuit La Bolata

30/10/2017

Benidorm líder del Circuit La Bolata

La ciutat de Callosa d’en Sarrià tancava ahir una magnífica jornada del Circuit La Bolata de llargues, en este cas, la segona després de la disputada a Relleu.

En este cas, és programaven tres interessants partides amb les que és pot anar veient les possibilitats reals de cada equip. Obria aquesta segona jornada la partida entre Sella i Agost. S’enfrontaven dos equips que no havien pogut puntuar en la primera jornada. La partida va complir amb els pronòstics inicials i acabava amb els de Sella, actuals subcampions de la competició, guanyant la partida pel resultat de 10 a 3. Tot i aixó, els d’Agost han notat el reforç respecte de la primera jornada amb Pepe de Mutxamel. Cal recordar que la banca titular, Sergi, arrossega una lessió que li ha impedit jugar aquesta edició del Circuit.

La segona partida del matí resultava la més igualada, tal i com s’esperava, ja que enfrontava a Parcent, campió La Bolata 2016 i a El Campello, subcampió de lliga 2017. Aquesta partida va poder caure del costat dels dos equips després de la igualada a 9, però finalment eren els de Parcent els que s’enduien la victòria, aixó sí, amb el consegüent repartiment de punts.

Ja per la vesprada és disputava la partida entre Benidorm i València Més Pilota, amb victòria clara per als de Benidorm que és converteix en l’únic equip que ha guanyat tots els punts en joc, es dir, sis.

Ésta és la classificació a hores d’ara:

1. CPV Benidorm - 6 punts
2. CPV Parcent - 5 punts
3. CPV El Campello - 4 punts
4. CPV Sella - 3 punts
5. CPV Agost - 0 punts
6. CPV València-Més Pilota - 0 punts