Tot preparat per a la final de l'Individual Bankia de Raspall

30/10/2017

Tot preparat per a la final de l'Individual Bankia de Raspall

Este matí els dos finalistes del XXXI Campionat Individual de Raspall Bankia - Trofeu President de la Generalitat 2017 s’han reunit amb la premsa, trinqueters i autoritats a la seu de Bankia de València per presentar la gran final que es celebrarà a la Llosa de Ranes el pròxim dissabte.

Els representant de la federació, Armando Mercé, amb el director comercial territorial de Bankia, José Ángel Gonzàlez, amb Josep Miquel Moya, director general d’esports de la GVA i l’alcalde de la seu de la final, Evaristo Aznar, han obert la presentació recordant com és d’important la pilota per a l’entitat financera hui dia i que el seu compromís és enfortir esta relació amb l’esport autòcton com també per al poble de La Costera on el trinquet de la Llosa és un referent potent dins de la modalitat de raspall.

Seguidament s’ha projectat el nou vídeo promocional per a la final d’este dissabte que s’estrenarà a les xarxes esta nit. Després els dos jugadors han pujat a la taula per contestar les preguntes pertinents de la premsa la qual ha acudit en gran nombre per cobrir l’acte, des de periòdics, revistes digitals i televisió. A la roda de premsa els dos jugadors han deixat clar que l’autocontrol i els nervis d’acer poden determinar el resultat d’aquesta, per una banda Moltó ha confessat estar treballant de fa temps amb un psicòleg esportiu per dur endavant tots els seus projectes i per l’altra Ian ha reconegut que la seua inexperiència a finals d’este nivell sense companys amb qui recolzar-se pot ser una prova molt dura en la seua jove carrera. Com a curiositat els dos jugadors han indicat que han vingut fins a valència els dos junts al mateix cotxe, demostrant el seu gran companyonia dins i fora del trinquet. També cada jugador ha escollit una pilota per la final de la mà del trinqueter de la Llosa i Castelló de Rugat Baldu Company

Esta serà la tercera final de Moltó, el qual va aconseguir la seua primera victòria front el deu voltes campió Waldo a la seua última final com a professional, si aconseguira el pròxim dissabte el títol rebria el gran fris grec. Ian per contra és la primera volta que arriba a una final com aquesta. Els dos han arribat a la final després d’un llarg campionat on han demostrat la seua superioritat, havent grans partides com la semifinal de Moltó contra Marrahí amb un trinquet de gom a gom i un resultat molt ajustat.