Castell de Castells i Sella A, a la final de perxa

30/10/2017

Castell de Castells i Sella A, a la final de perxa

Este passat cap de setmana és tancava el programa de les finals de la XXVIII Lliga a Perxa - Trofeu Diptuació d’Alacant 2017, ja que ens quedava per conèixer els finalistes de la primera categoria.

A Castell de Castells és jugava la tornada entre l’equip local i el de El Campello, amb un xicotet avantatge de l’anada per als de Castells de 7 a 10 al seu favor. Van tindre que sudar de valent per fer bo aquest resultat ja que la partida acabava amb derrota dels de la Marina Alta per 9 a 10, però aconseguien la classificació per a la final.

Pel que fa al derbi de Sella, va ocòrrer una cosa pareguda. La formació A d’aquest club tenia un avantatge de l’anada on s’imposava per 10 a 6 al Sella B. En este cas, el passat dissabte en partida celebrada com és habitual a la Plaça Major, l’equip B guanyava per 10 a 7 però no aconseguia la classificació per només un joc de diferència.

Recordem que la final de segona categoria la jugaran els equips de Benifallim i de Sella C, mentre que la de tercera estarà protagonitzada per les formacions d’Agost i el valencià de Borbotó.

El programa de les finals és el següent:

05/10/17 a Penàguila:

10.00 hores: Final 3ª Categoria
CPV Agost - CPV Borbotó

12.00 hores: Final 2ª Categoria
CPV Sella C - CPV Benifallim

15.00 hores: Final 1ª Categoria
CPV Sella A - CPV Castell de Castells