L’Autonòmic AON d’Escala i Corda es presentarà dimarts

03/11/2017

L’Autonòmic AON d’Escala i Corda es presentarà dimarts

El XXé Campionat Autonòmic d’Escala i Corda comptarà enguany amb un nou patrocinador, “AON - Consultoría de Riesgos y Mediación de Seguros”, que se sumarà a la col·laboració habitual de la Diputació de València.

L’acte oficial de presentació, on l’empresa AON tindrà un paper destacat, tindrà lloc el pròxim dimarts 7 de noviembre, en el trinquet Pelayo de València, a les 20 hores. A la mateixa estan convocats els més de setanta equips participants, que començaran a jugar en les pròximes setmanes, repartits en les sis categories de la competició.

Cal destacar els huit equips que participaran en primera categoria: Alfara de la Baronia, Algimia d’Alfara, Faura, Foios, Lliria, Riba-roja y dos equips de Marquesat. També mereix especial menció la nova categoria de promoció entre els veterans de més de quaranta anys, on jugaran equips de la Llosa de Ranes, Valldigna, Onda i Vinalesa. Entre els clubs amb major participació tenim a clàssics com Riba-roja, amb un total de huit formacions al torneig, Torrent, que presenta set equips, i Moncada, que tindrà sis representants al campionat.

Les partides començaran a jugar-se a partir del cap de setmana que vé, 11 i 12 de novembre. A partir d’eixos dies els més de trenta clubs faran rodar la vaqueta fins a principis de febrer, que serà quan es disputen les finals en trinquet encara per determinar.