Moltó vs Ian, el tro de rei de l’Individual de Raspall es juga a la Llosa de Ranes

03/11/2017

Moltó vs Ian, el tro de rei de l’Individual de Raspall es juga a la Llosa de Ranes

El trinquet de la Llosa de Ranes acollirà demà dissabte a partir de les 18:30 hores la gran final del XXXI Campionat Individual Bankia Raspall – Trofeu President de la Generalitat Valenciana, en la que s’enfrontaran els dos millors jugadors del moment, Moltó i Ian.

La gran final es presenta d’allò més interessant, amb l’atractiu que suposarà el debut de Ian en la cita final del mà a mà professional, mentre que Moltó buscarà conquerir el seu tercer Individual consecutiu, fet que li permetria endur-se en propietat el fris grec.

El seu camí fins a la gran final ha sigut excel.lent, encara que cal remarcar que Moltó va patir de valent en semifinals per desfer-se de Marrahí. Una eliminatòria que es va disputar al trinquet de Genovés, i va finalitzar amb el resultat de 25 per 20 favorable al vigent campió. La partida va ser totalment dauera i cap jugador va poder sumar des del rest.

Per la seu banda, Ian va realitzar un debut de menys a més en quarts de final, partida en la qual va tindre de remuntar un 15 per 5 en contra front a Josep, moment a partir del qual no ha perdut cap joc en tot el campionat, ja que en semifinals es va desfer per la via rapida de Sergio, al superar-lo per un contundent 25 per 5.

El present i futur del raspall es citarà a la Llosa de Ranes en un duel que potser marque una època en l’Individual Professional, ja que Moltó amb tant sols 25 anys opta a alçar el seu tercer títol, mentre que Ian amb únicament 21 anys està disposat a trencar la dinastia de l’actual rei de l’especialitat.

Tot fa preveure que serà una lluita a vida o mort la que es viurà al recinte de la Costera, que estarà ple fins a la bandera com en les grans ocasions. Coratge, intensitat, nerviosisme, garra, emoció i màgia seran protagonistes en la gran vesprada de pilota que es veurà a la Llosa de Ranes i que podrà ser seguida en diferit per Levante TV a partir de les 16:00 hores del diumenge.