Borbotó gaudeix del pilotaris del present i futur de la ciutat de València

03/11/2017

Borbotó gaudeix del pilotaris del present i futur de la ciutat de València

Èxit en la presentació de les escoles de pilota valenciana de València

En la localitat de Borbotó s’han presentat les escoles de pilota valenciana del Cap i Casal, amb la presència de MAPI, les mascota de la pilota valenciana

Al llarg de la vesprada de hui s’han presentat els alumnes/as que estan matriculats en les escoles municipals de pilota valenciana de la ciutat de València que competeixen en els JECV. En total, 8 centres (Borbotó, CEIP Rodríguez Fornos, CEIP Tomás de Montañana, CEIP Gil Polo, CEIP Santa Teresa, IES Maritim, IES Font Sant Lluís i IES Patraix). A més hui han estat presents Maite Girau, regidora d’esports de l’Ajuntament de València, José Vicente Berlanga, director general de la Fundació Esportiva Municipal de València, José Ramón Giménez, alcalde de Borbotó, al costat dels entrenadors i familiars que han abrigat en aquesta jornada als joves pilotaris. Els xiquets i xiquetes han gaudit al costat de MAPI, jugant i fent-se fotos al costat d’ella. Cada centre s’ha fet una fotografia de grup i s’ha tancat l’acte protocol·lari amb una fotografia de tots els centres de la ciutat de València. Davant els seus familiars i amics on han desfilat un a un tots els alumnes .El president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán també ha estat observat les activitats en el tram final de l’activitat extraordinària.

Tots han gaudit de la gimkana de jocs després de la presentació i han arreplegat les samarretes d’aquesta temporada. Després s’han jugat partides amistoses en el frontó, raspall…, s’han realitzat jocs adaptats… Aquestes activitats estan organitzades per la Federació de Pilota Valenciana i compten amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, i l´entitat bancaria La Caixa.