Sella continua el seu mandat en la lliga de perxa

05/11/2017

Sella continua el seu mandat en la lliga de perxa

Penàguila acollia durant el dia de hui la festa que supossa sempre les finals de perxa, en este cas, l’edició número 28 i que ha estat patrocinat per la Diputació d’Alacant.

Obria la jornada la final de la tercera categoria entre la formació d’Agost amb Rafa, Cano, Alejandro, Ramón i Hèctor i la de Borbotó, que formava amb Dani, Alex, Eugenio, Carles i Enric. La final ha estat trepidant, com totes les disputades hui, i després de dues hores i mitja de partida els valencians s’enportaven la victòria per 8 a 10, convertint-se així en el primer equip no alacantí en aconseguir un triomf en aquesta competició.

Acte seguit, cap al migdia, arrancava la final de segona, que en este cas enfrontava al club de Benifallim, amb Marcos, Pablo, Miki, Roberto, Jaume i Miquel, contra el de Sella, que alineava a Toni, Llorens, Luis, Sergio, Vicent i Rafel. De la mateixa manera que la final de tercera, s’ha allargat a més de dues hores la final, que ha caigut del costat dels de Sella pel resultat de 10 a 9, en una final més que treballada, en la que han hagut de remontar per a fer-se amb el triomf final.

Ja en la vesprada era el torn de la final de la màxima categoria, protagonitzada per l’equip de Sella A i els de Castell de Castells. Atenció perque els de Sella jugaven la seua cinquena final consecutiva, i a més, amb plé de victòries en estes cinc ocasions, a més de les que ja havien aconseguit en anteriors temporades. S’ha disputat una final de tú a tú, de poder a poder, on els de Sella aconseguien posar en el marcador un 8 a 4 al seu favor, que no ha fet altra cosa que activar a l’equip de Castells, capitanejat per Saoro, i aconseguien fer tres jocs seguits per posar un 8 a 7. En este moment, els de Sella han tornat a posar la directa per a guanyar la partida per 10 a 7. Els campionats han estat Jesús, Quico, Piripi, Dani, Joan i Javi, mentre que per l’equip de Castells han disputat la final Saoro, Àlvaro, Quique, Manel, Jose Luis i Ivan. Han lliurat els trofeus Vicent Molines, Vicepresident de la Federació de Pilota, Sebastià Giner, Coordinador de Pilota de la GVA, Emi Reche, regidora d’esports d’Agost, Moisés Romà, regidor d’esports de Castells de Castells, regidors de l’ajuntament de Benifallim. Toni Pérez i Vanessa Jaime, regidors de l’ajuntament de Sella i l’alcalde de la localitat amfitriona, Penàguila, Ximo Ballart.